Подарявам книжки

януари 8, 2009 в 6:12 pm | Публикувано в Образование, Uncategorized | 42 коментара
Етикети: , , ,

https://i0.wp.com/latimesblogs.latimes.com/lanow/images/2008/04/25/festival_of_books.jpgВчера блогът стана на 5 месеца, за това днес е ден за подаръци. Реших да подаря някои книги, които вече съм чел и не бих прочел отново, такива които не съм изчел докрай, защото не са ми интересни или не харесвам стилът, с който са написани, или просто такива, които са ми попаднали от някъде, но не съм прочел. Тази инициатива не е започната от мен. Петър Стойков на два пъти прави такива работи, но тъй като той е много по-посещавам от мен и много по-четен, при мен раздаването на книги няма да стане за един ден, а ще продължи малко по-дълго. Предимство ще имат хората, които са ми помогнали с нещо свързано с блога, линкнали са ме, или просто ме четат и коментират редовно. Ще раздам книгите на случаен принцип, с теглене на листчета или някаква програма на компютър. Ако искате може да поискате и по-повече от една книга, това не е проблем. А ето и какво предлагам:

Фараонът на залеза,,Фараонът на залеза“ от Пит Герисън – хубава книжка за тийнейджъри, но става за четене и от по-възрастни. Жанрът и е фентъзи, а ако сте фенове на фараоните, летящите дракони и космическите кораби – тази книга е точно за вас. Книжката е трилогия, но аз имам само първата част. Ако някой е чел останалите може да си изкаже мнението.

https://i0.wp.com/books.balkanatolia.com/d-prdimages/prd-10112.jpg,, Star Wars “ – много хора се кефят на книгата, както и на филмите от тази поредица, но мен нещо не ме израдваха толкова много. Купих тази книжка преди няколко години за една екскурзия, но не успя да ме грабне достатъчно и за това не изчетох цялата. Аз може би никога няма да я почна отново и заради това я предлагам на някой от вас, който би имал по-голям интерес към нея. Книгата е ,, Невидима заплаха “.

https://i0.wp.com/bg1.msrv.store.bg/d-prdimages/prd/7005.jpg,, Руският 007 – За цената на живота питай смъртта “ . Филмите наистина ми харесаха за Джеймс Бонд, новите не съм гледал, но тези от преди години са зарибяващи. Всъщност започнах тази книги, но също не я дочетах, както и Star Wars. И защото не мисля, че отново ще я започна бих искал да я подаря, на някой който би имал по-голям интерес към нея.

//www.hogwarts-bg.net/images/content%20imgs/books/covers/ps-bg.jpg“ не може да бъде изобразен, защото съдържа грешки.,, Хари Потър и философският камък “ – купих си я преди 7-8 години най-вече защото голяма част от приятелите ми си я бяха взели. Прочетох почти цялата с мъки, и нещо не ми хареса. Никога не съм бил истински фен на тази поредица и за това имам само първата книга, но може би някой друг би се радвал повече от мен да я притежава.

https://i0.wp.com/www3.waterstones.com/wat/images/nbd/m/18/9780007241620.jpg,, Skullduggery Pleasant “ – Трябва да има и нещо на английски език сред книгите, които подарявам. Това е една хубава книжка, която отново не прочетох изцяло. Препоръчвам я на всеки, и на малки и на големи, но ако не знаете добре английски език по-добре вообще не се захващайте, защото няма да имате интерес към нея.

За пръв път подарявам книги през блога ми, но се надявам да не е за последен. Разбира се, докато си купувам и чета книжки ще има и какво да подарявам. Искам да кажа, че книгите са супер запазени. Няма скъсани корици и листа, нито надраскани страници. Изпращането ще бъде за моя сметка, но тъй като за сега не съм използвал пощата се надявам, че ще ме извините, ако има някакво забавяне. Надявам се, че и други хора ще се включат в тази инициатива.

42 коментара »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Може ли за мен някоя от тези книжки(без Хари Потър защото я имам)?

 2. Може, всеки има възможност да си избере, защото който иска някоя книга ще участва в нещо като томбола, която ще тегля. А всичките 4 книги ли искаш?

 3. Кандидатствам за Руският 007 – За цената на живота питай смъртта.

 4. Страхотно е, че и ти се включваш! И аз съм подготвил нещо подобно в своя блог и до няколко дни ще пусна материала!

 5. Колкото повече хора се включат, толкова по-добре. Нека обменяме различни книги 🙂

 6. Първият, подел инициативата 🙂

 7. Супер идея. Аз искам Star Wars. 🙂 Ще ми бъде интересно да я прочета. 🙂

 8. Същата е като филма.

 9. т.е. тъпа?

 10. Star Wars – би било страхотно да я прочета, след като съм фен на поредицата филми. Ако ли не – Skullduggery Pleasant (английският не е проблем).

 11. Идеята е супер! Искам „Хари Потър и философският камък“ 😉

 12. […] този път от Arrowsss, който е първият, подел идеята ми Последвайте го и вие […]

 13. Искам да прочета Skullduggery Pleasant или Фараонът на залеза.
  Тъй като гледам, че пускате хубави книжки, а при Лонги не можах да се наредя навреме, предлагам първият, който прочете дадена книга да я препраща на някой друг (разбира се в зависимост от това дали му е харесала или не и дали иска да я запази)

 14. 🙂 И аз си харесах „Star Wars“, защото сина ми е невероятно запален по филма, та ще се радва да я има. 🙂

 15. Включвам се за Хари Потър, ще ми е интересно да я прочета най-накрая, дано ми хареса.

 16. Много добра инициатива.
  Поздравления.

 17. Мен ме пиши в томболата за Skullduggery Pleasant. Тъкмо на време – в събота имам изпит Toefl iBT.

 18. Абе за TOEFL-а утре едва ли много ще ти помогне томболата за Skullduggery Pleasant.
  Иначе и на мен ще ми е интересна, а и корицата хваща окото. Време е да прочета някоя английска книжка.
  Аз имам навика да си пазя книгите и да ги препрочитам, но тъй като не обичам да да чета на чужд език, твърде е вероятно, като приключа с тази книга, да я дам ан друг или да я върна тук, да я прочете някой друг.

 19. Подкрепям инициативата с две ръце и се записвам за Хари Потър. Отдавна ми се ще да видя наистина ли е толкова хубава тази поредица.

 20. те много хора са се записали, ама няма да се оставя туко така. и аз вдигам ръка за skull-а.

 21. За всичките без Хари Потър, защото я имам.Готова съм да се включа в обмена на книги.

 22. аз съм на 10г и не чувам,но за сметка на това си обогатявам езика с четене и обяснение от страната на мама.Много обичам историята ще се радвам да получа книгата ,,Фараонът на залеза“

 23. Радвам се, че има интерес към книгите. Ще изчакам още 2-3 дни да се запишат още хора, и тогава ще тегля листчетата, коя книга при кой отива, след като се паднат спечелилите ще ги съобщя, а те ще ми пратят адресите си, за да им изпратя книгите 🙂

 24. Ако намеря още някоя книга ще добавя и нея, но за сега са тези и може да се записвате за тях 🙂

 25. Чудесна инициатива! Не съм чела никоя от предложените книги, така че ще се радвам да получа една от тях 😉

 26. За мен ще е удоволствие да притежавам ,, Хари Потър и философският камък ”

 27. И аз се записвам за Skullduggery Pleasant.

 28. ,, Руският 007 – За цената на живота питай смъртта ” – ако може аз да си поискам тази книга!!!!

 29. Фараона на Залеза или Skullduggery Pleasant
  🙂 Много добра инциатива! И аз съм подарявал на приятели книги, които съм прочел и не ми харесват.
  Няма смисъл да притежаваш, нещо което не е ценно за теб да. Би било хубаво да има някаква възвращаемост н средствата, които е използвал човек за закупуването на книгата, но това си е личен избор 😉

 30. Aз искам Хари Потър, ако никой преди мен не я иска. Но как ще ги пратиш? Поемам си пощенските /ще ти преведа парите по сметка или със запис/

 31. Здравей, поздравявам те за страхотната инициатива, която си подел! :)) Евала!

  Искам и аз да се запиша за всички без „Star Wars“

 32. Admin изпращам ги по пощата на вашият адрес 🙂

 33. Руският 007 – За цената на живота питай смъртта
  🙂

 34. Участвам за всичките…

 35. Реших утре в 14:00 да изтегля късметчетата и да видим книжките при кой ще се паднат. Утре е третия ден от публикуването на статията. До тогава всеки може да се запише 🙂

 36. Екстра, тук успях да открия активна тема с все още неизтеглени книги 😀 …. супер. Тааа, гласувам с 2 ръце за
  ,, Skullduggery Pleasant ”

 37. […] Подарявам книжки Вчера блогът стана на 5 месеца, за това днес е ден за подаръци. […] […]

 38. Hola Fidel! Que pasa, hombre :))

 39. След по-малко от час ще тегля ,, късметите “ и ще видим коя книга при кой се пада. 🙂

 40. Фараонът на залеза – Yoanna
  Star Wars – Цветан Дичев
  Руският 007 – FidelC
  Хари Потър и философският камък – Koronal
  Skullduggery Pleasant – венко

  Честито на печелившите. Който не е получил книга при това раздаване ще има по-голям шанс за спечелване при следващато. Скоро блогът става на 6 месеца и замислям нещо… Спечелилите нека ми изпратят адресите си на email-a : zonto@abv.bg . Който не ми изпрати адреса си до 24 часа е възможно да загуби книгата – да отиде при някой друг, или да я запазя за следващото раздаване.

 41. Хаха като е безплатно всеки се бута. 🙂 Поздрави за юбилея!

 42. Мерси, още няколко седмици и стават 6 месеца 🙂


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: